Info pacient (08:00 - 20:00)
0245-217.519, 0245-216.446
0245-222.191, 0754.676.344

Rezultate analize

Stimată doamnă,
Stimate domnule,

Analizele dvs. au fost efectuate şi verificate cu cea mai mare atenţie de către personalul laboratorului Centrului Medical Polimed. Buletinele de analize pot fi ridicate de la departamentul Recepţie, în fiecare zi, între orele 14:00 şi 20:00 sau sâmbătă între orele 10:00 şi 13:00.
De asemenea, aveţi posibilitatea de a vizualiza direct şi tipări buletinele dvs. de analiză prin intermediul Internetului, completand formularul de mai jos.
Este necesar să vă logaţi prin introducerea CNP-ului dvs. şi a codului buletinului de analize care v-a fost comunicat la Recepţie în momentul înregistrării dvs. pentru efectuarea analizelor medicale.
După logare, veţi putea vizualiza întreg istoricul analizelor efectuate în laboratorul Centrului Medical Polimed.
Pentru analizele subcontractate, care se lucrează în alte laboratoare din ţară şi străinătate, şi despre care aţi fost informaţi în momentul înregistrării dvs., buletinele de analize pot fi ridicate de la Recepţie în termenul comunicat sau vi se pot trimite pe e-mail, la solicitarea dvs.
Cu deosebită stimă,
Centrul Medical Polimed

Pentru analize recoltate inainte de 1.11.2017 dati click aici


Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate (preluate, prelucrate, stocate) in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 si Legile din domeniul sanatatii in vigoare, in scopul efectuarii de servicii medicale. Va puteti exercita drepturile de acces , de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Regulamentului UE 679/2016 si/sau dupa caz Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, depusa personal in receptia Polimed. In cazul in care indicati o adresa de e-mail in cadrul cererii, raspunsul il puteti primi la adresa indicata in cererea dv. Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) este necesara confirmarea dv in cazul in care doriti ca adresa dv de email sa fie stocata in baza de date a Societatii si sa primiti in continuare emailuri sau sa va accesati istoricul medical sau rezultatul investigatiilor medicale prin intermediul site-ul. Daca sunteti de acord, continuati navigarea si introduceti datele necesare pentru accesarea informatiilor dorite. Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor va rugam sa consultati site-ul companiei. De asemenea, pentru orice alte solicitari va rugam sa ne contactati la adresa office@polimed-targoviste.ro

Vizualizeaza rezultatele