Info pacient (08:00 - 20:00)
0245-217.519, 0245-216.446
0245-222.191, 0754.676.344

Recuperarea umarului – masaj

Tehnicile Neil Asher de recuperare a umarului in urma diferitelor afectiuni dureroase ofera o reabilitare rapida a umerilor – 80% din cazuri fiind aduse in zona de functionalitate inca din prima sedinta de terapie.

O sedinta de terapie dureaza 30 de minute, timp in care se face si o evaluare a pacientului si a istoricului afectiunii, tehnica propriu zisa necesitand in jur de 20 de minute. Sedinta se repeta peste 2 saptamani, facandu-se atunci si o reevaluare a umarului.

Tipologia afectiunii tratate :

  • pacientul nu isi mai poate ridica mana decat pana intr-un anumit unghi – punct din care umarul devine blocat sau dureros. De asemenea, mana nu mai poate fi dusa la spate ( buzunarul de la pantalon, curea, nu se mai poate incheia la sutien, etc). Anumite actiuni sunt limitate sau impiedicate in totalitate de blocaj sau de durere : pieptanat, imbracatul unui tricou sau a unei camasi, scoaterea unor obiecte din buzunarul din spate al pantalonului, in general tot ce presupune ridicarea mainii peste nivelul umerilor.
  • apar dureri nocturne in umeri mai ales dupa ce ne intindem in pat seara pentru a ne odihni. Durerile scad in intensitate dupa ce ne ridicam din pat. De obicei durerea este atat de intensa incat ori ne trezeste din somn, ori nu ne lasa efectiv sa dormim.
  • durerea in umeri, mai ales in perioada nocturna, se manifesta continuu de saptamani, luni, fara a da semne de imbunatatire.
  • pacientul are in majoritatea cazurilor varsta de peste 45 de ani, blocajul survenind la mana non-dominanta ( in special mana stanga ).
  • pacientul a avut de-a lungul timpului activitati care presupuneau efort indelungat cu mana ridicata sau a avut de exercitat diverse actiuni mecanice care presupuneau tractiune sau impingere repetata

  

QR code image

Preturi:

Masaj Recuperare umar Pret
1 sedinta (30 minute) 35 lei