Info pacient (08:00 - 20:00)
0245.217.519, 0245.216.446 0754.676.344

Centrele Polimed

Policlinica Targoviste

Pentru că "Sănatatea ta este prioritatea noastră!", am recrutat medici cu notorietate in Dâmboviţa si Bucureşti, şi cei mai buni specialişti astfel încât sa formăm o echipă profesionistă care să garanteaze cu atenţie şi devotament calitatea actului medical. Acordăm cu devotament toata atenţia noastră pacienţilor noştri, îi tratăm cu respect şi profesionalism, aşa cum merită.

Viziteaza pagina

Policlinica Pucioasa

Policlinica Centrului Medical Polimed din Pucioasa, vă oferă: Consultaţii de medicină de familie, psihiatrie, fizioterapie şi recuperare medicală, pneumologie, ORL. Analize medicale. Zilnic, probele recoltate în Policlinica Pucioasa sunt transportate în condiţii de siguranţă la laboratorul din sediul central de la Târgovişte. Rezultatele sunt disponibile on-line şi pot fi ridicate a doua zi după ora 12:00, de la sediul din Pucioasa.

Viziteaza pagina

Policlinica SC Almina Trading Buftea

Policlinica SC Almina Trading SRL cu sediul în Str. Stirbei Voda, nr 35 vă oferă: Consultaţii de ginecologie sau cardiologie, pe bază de programare. Analize medicale. Laboratorul SC Almina Trading SRL punct de lucru Buftea dispune de o dotare excelentă cu echipamente automate de biochimie, imonologie, hematologie. Laboratorul este acreditat SR EN ISO 15189:2008 și se află în relaţie contractuală cu CJAS Ilfov, putând efectua analize gratuite pe baza biletelor de trimitere emise de medicii de familie.

Viziteaza pagina

Polimed Bucuresti - Centru Stomatologic

Situata in partea de NV a Bucurestiului, clinica ofera servicii stomatologice complete pentru copii, adulti. Cu un portofoliu de 10.000 de pacienti, in 5 ani a devenit cea mai eficientă clinică dentară din zona. Oferim acum o consultatie gratuita pentru toti pacientii existenti sau noi, in cadrul careia veti primi un diagnostic complex odontal si paradontal si afla optiunile de tratament.

Viziteaza pagina