Info pacient (08:00 - 20:00)
0245-217.519, 0245-216.446
0245-222.191, 0754.676.344

Pachete tratamente faciale Dr Cristina IOANNOU

1) Diatermia

 

Diater One a fost inventat pentru a satisface nevoile celor mai exigenti experti în metodele de înfrumusetare. Tehnologia de ultima generatie ce a fost folosita permite vindecarea a numeroase defecte si garanteaza rezultate evidente si durabile.
Tehnologia este bazata pe principiul frecventei radio metoda ce deschide o noua era în sfera îngrijirii pentru frumusete si sanatate.

Acest echipament permite efectuarea a diverse tratamente de înfrumusetare si poate fi folosit într-un mod simplu, necesitând un timp scurt de aplicare; ameliorarea anumitor probleme este imediata si uluitoare.

Cand vorbim de diatermie ne referim la cea mai noua metoda intrata spectaculos in domeniul esteticii medicale si reparatorii, care foloseste un concept inovator – diatermia prin caldura din interior spre exterior.

Efectul metodei presupune modulatii electrice prin curent alternativ introdus la nivelul tesuturilor, in urma carora membrana devine flexibila, permeabila, celula elimina retentia de apa si toxinele, alimentindu-se cu proteine si minerale. Celula se oxigeneaza si pielea capata aspectul din tinerete

Diatermia reuseste sa produca schimbari profunde – controleaza si regleaza activitatea celulara, actioneaza asupra matricei celulare (matricea avind rolul de a regla sistemul biologic). Orice secventa de diatermie contine 20% biostimulare celulara, 40% biostimulare si drenare, 40% efecte termice, vasodilatatoare, drenaj.

Indicatii medicale: puternic efect ANTI AGE, lifting, regenerare, se diminueaza pina la disparitie ridurile, se face lifting facial , se tonifica si reintinereste tenul.

 

1 sedinta (20 min) 100 lei
Abonament 4 sedinte 320 lei

 

2) Microdermabraziunea

Microdermabraziunea este sigura, rapida, comoda si dovedita ca fiind eficienta pentru toate tipurile si culorile de piele, atat pentru cele intunecate sau foarte albe, cat si pentru cele uscate sau grase. Aceasta procedura sfideaza varsta si poate oferi un aspect mai fin si mai luminos pentru orice zona a pielii care necesita exfoliere, cum ar fi fata, gatul, pieptul si mainile.

Un dispozitiv special cu un cap de diamante trimite un flux precis de cristale organice pe suprafata pielii, producand o slabire si exfoliere a stratului superior de celule moarte. Impuritatile de pe piele sunt aspirate, in timp ce celulele tinere sunt aduse la suprafata, oferind un aspect mai proaspat si mai sanatos al pielii.

Microdermabraziunea promoveaza producerea de celule noi in straturile cele mai profunde ale dermului si stimuleaza cresterea de colagen pentru a netezi si imbunatati in continuare tonusul si aspectul pielii.
Cu toate acestea, cele mai bune rezultate sunt obtinute printr-o serie de cateva tratamente si un program de intretinere periodica.

Recomandari: Se vor stabili la consultatie cu medicul dermatolog.

 

1 sedinta (30 min) 80 lei
Abonament 4 sedinte 240 lei

 

3) Mezoterapia faciala cu ace

Mezoterapia este o metoda de tratament a stratului mijlociu al pielii – mezodermul. Acesta este cel mai activ strat al pielii, care este responsabil de majoritatea afectiunilor cutanate si asigura implicit aspectul pielii.

Mezoliftingul care este corectarea prin mezoterapie a efectelor imbatranirii faciale: ridurile, santurile, ptoza tegumentului, avand ca efect incetinirea procesului de imbatranire. Tratamentul imbatranirii: In cadrul reantineririi tenului se obtine o revitalizare, energizare, calmare si destindere a acestuia, prin introducerea in piele de acid hialuronic, cocktail de vitamine, antioxidanti, substante cu efect de lifting nonchirurgical.

 

Recomandari: 5-6 sedinte ,urmand apoi 1-2 sedinte de intretinere pe an.

 

1 sedinta 450 lei
Abonament 5 sedinte 1800 lei

 

4) Injectarea cu botox

Toxina botulinica tip A este o neurotoxina folosita pentru corectarea ridurilor dinamice, datorita blocarii temporare a contractiei musculare.

Mecanismul devine vizibil clinic in 2-4 zile dupa injectare, cu un maxim al efectului in cca 7-10 zile.Durata efectului clinic este de 3-6 luni.

Toxina botulinica actioneaza de asemenea si asupra musculaturii netede a secretiei glandulare , cu un raspuns clinic prelungit, cu o durata de pana la 6-9 luni.

Aplicatii frecvente:

 • riduri glabelare(zona intersprancenoasa)
 • riduri frontale orizontale
 • riduri perioculare

Contraindicatii si precautii:

 • pacientii cu infectii locale la locul de injectare sau reactii de hipersensibilitate cunoscute la oricare din formulele de toxina botulinica sau la componentele acestora(incluzind albumina)
 • pacienti cu afectiuni neuromusculare( scleroza laterala amiotrifica, miastenia gravis, scleroza multipla)
 • pacienti cu colagenoze
 • pacienti cu alergii la proteinele din lapte de vaca(intrucat formula comerciala include lactoza).

Se recomanda intreruperea cu pana la 14 zile a antiagregantelor, antiinflamatoarelor nesteroidiene, vit E, pentru a evita riscul de aparitie a hematoamelor locale in urma injectarii.

De asemenea pacientii care urmeaza tratamente cu ciclosporina, D-penicilamina, chinidina, chinolone, sulfat de Mg, trebuie abordati cu precautie, intrucat aceste medicamente interfera cu transmiterea neuromusculara.

Preturi:TRATAMENTUL RIDURILOR

 • riduri glabelare: 800 lei
 • riduri frontale orizontale:800 lei
 • riduri perioculare:800 lei
 • riduri glabelare+riduri perioculare-1000 lei

            TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI(transpiratiei abundente)

 • axile: 1500 lei
 • palme:1500 lei

 

Toate aceste proceduri sunt efectuate de catre medicul specialist, pe baza unei programari prealabile.

La achizitionarea oricarui pachet pentru tratamente faciale, consultatia este gratuita!

 

diater1

diater2