Info pacient (08:00 - 20:00)
0245-217.519, 0245-216.446
0245-222.191, 0754.676.344

MASAJUL DE RECUPERARE A GENUNCHIULUI - TEHNICA SHAMA KERN

   

“The knee massage was born out of a need which nobody else seemed to be able to fill. A woman with a knee injury came to me. She had tried all kinds of doctors and therapist with no results. I worked on her knee for an hour, and after that her pain was almost totally gone. At that point I knew that I had to make this available to as many people as possible.”

Shama Kern – www.thaihealingmassage.com

masaj tailandez al genunchiului

Masajul de recuperare a genunchiului- tehnica Shama Kern- reprezinta o forma unica de masaj therapeutic destinata ameliorarii si tratarii afectiunilor genunchilor. Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la copii pana la varstnici.

Autorul tehnicii – Shama Kern – fondatorul si directorul Thai Healing Massage Academy din Chiang Mai, Tailanda – a creat acest tip de masaj pornind de la nevoia de a avea o procedura de lucru pentru afectiunile genunchiului, un segment nebagat in seama pana atunci de celelalte tipuri de masaj terapeutic, desi afectiunile de acest gen sunt mai mult decat frecvente in aproape toate categoriile de varsta.

Ce trebuie sa stim despre masajul de recuperare a genunchiului:

  • sedinta de masaj dureaza 1 ora;
  • tehnicile folosite sunt personalizate pentru fiecare pacient, presiunile exercitate si intensitatea miscarilor fiind stabilite de comun acord cu pacientul, pentru a beneficia de un masaj eficient dar in acelasi timp relaxant;
  • se lucreaza pe saltea, nefiind necesar sa urcam pe un pat de masaj;
  • pacientul ramane imbracat, nefiind necesara dezechipare sau imbracaminte speciala pentru masaj;
  • nu sunt folosite uleiuri;

Tehnica lui Shama Kern a fost gandita pentru pacientii cu dureri in genunchi, astfel ca miscarile sunt mai mult decat relaxante, cei care au experimentat acest tip de masaj afirmand ca, in urma masajului, isi simt picioarele usoare si relaxate, caldura placuta in genunchiul afectat, mobilitate crescuta, circulatie imbunatatita la nivelul intregului picior.

In Centrul Medical Polimed, aceasta metoda a fost aplicata cu succes in cazul mai multor afectiuni de genunchi :

  • copii cu deficiente motorii
  • adolescenti cu accidentari sau sensibilitati in genunchi aparute in urma cresterii rapide in inaltime
  • accidente sau sensibilizari ale genunchilor in sportul profesionist sau de amatori ( ski, fotbal, handbal, baschet, etc. )
  • afectiuni ale genunchilor datorate altor tipuri de accidentari sau inaintarii in varsta : artrite, tendinite, alte afectiuni in care masajul este recomandat de catre medicul curant.

   

Preturi:

Sedinte Pret
1 sedinta (o ora) 40 lei