Info pacient (08:00 - 20:00)
0245.217.519, 0245.216.446 0754.676.344
· Medici · Policlinica · Targoviste
Dr. Cristina IOANNOU
Dr. Cristina IOANNOU Medic specialist Dermatologie
Locaţie Luni Marţi Miercuri Joi Vineri Sâmbătă
TARGOVISTE 17:00 – 19:00 10:00 – 14:00
Solicita o programare

Profil


Diater One a fost inventat pentru a satisface nevoile celor mai exigenti experti în metodele de înfrumusetare. Tehnologia de ultima generatie ce a fost folosita permite vindecarea a numeroase defecte si garanteaza rezultate evidente si durabile.
Tehnologia este bazata pe principiul frecventei radio metoda ce deschide o noua era în sfera îngrijirii pentru frumusete si sanatate.

Acest echipament permite efectuarea a diverse tratamente de înfrumusetare si poate fi folosit într-un mod simplu, necesitând un timp scurt de aplicare; ameliorarea anumitor probleme este imediata si uluitoare.

Cand vorbim de diatermie ne referim la cea mai noua metoda intrata spectaculos in domeniul esteticii medicale si reparatorii, care foloseste un concept inovator – diatermia prin caldura din interior spre exterior.

Efectul metodei presupune modulatii electrice prin curent alternativ introdus la nivelul tesuturilor, in urma carora membrana devine flexibila, permeabila, celula elimina retentia de apa si toxinele, alimentindu-se cu proteine si minerale. Celula se oxigeneaza si pielea capata aspectul din tinerete